Sesam Aktivitetsboks. Materiell for muntlig aktivitet. Muntlig begynneropplæring i norsk

Sesam Aktivitetsboks. Materiell for muntlig aktivitet. Muntlig begynneropplæring i norsk - Bente Günenc, Jorunn Mo, Solgunn Hjalming Moen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Günenc, Jorunn Mo, Solgunn Hjalming Moen
DIMENSJON
4,33 MB
FILNAVN
Sesam Aktivitetsboks. Materiell for muntlig aktivitet. Muntlig begynneropplæring i norsk.pdf
ISBN
2896951476564

BESKRIVELSE

Sesam aktivitetsboks inneholder materiell som sikrer muntlig aktivitet hos deltakerne.Boksen inneholder brettspill med spillkort, to typer bildekort (Mer enn 1100 kort) og 18 plakater. Materiellet er knyttet til de 12 leksjonene i boka, men kan brukes i ethvert klasserom der man ønsker høy muntlig aktivitet. Innholdet gir gode differensieringsmuligheter og trenger du tips til aktiviteter, finner du det i veiledningsheftet i boksen.

Utgivelsesår: 2017 Om: Norskkurs i muntlig norsk som passer for unge og voksne innvandrere på begynnernivå A1 og A2. Lydlære har en sentral plass, og illustrerte ord, sanger og dikt gjør det mulig å arbeide effektivt med uttaletrening og bygge opp ordforrådet Søkeresultater for Sesam Sesam 2 - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel.

Materiellet er knyttet til de 12 leksjonene i boka, men kan brukes i ethvert klasserom der man ønsker høy muntlig aktivitet. Sesam - muntlig begynneropplæring i norsk er en døråpner til det norske språket for unge og voksne innvandrere som lærer norsk. Sesam inviterer elev og lærer til en aktiv, muntlig språkopplæring gjennom et stort bildemateriale, muntlige aktiviteter, uttaletrening og samhandling.

RELATERTE BØKER