No fær huset

No fær huset - Laura Djupvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laura Djupvik
DIMENSJON
5,23 MB
FILNAVN
No fær huset.pdf
ISBN
2011238143207

BESKRIVELSE

Livet, kjærleiken og musikken.Ei kvinne ligg i senga, klar til å forlate dette livet. Ein hund ønsker å behalde det gamle namnet sitt. Ein student innleier ein relasjon til ein professor. Ei kvinne blir bedd om å passe undulatane til naboane.Dei underlege, morosame, triste og overraskande forteljingane i denne boka er knytte saman av ei rekkje erfaringar. Som det å få barn, pusse opp og lengte etter kjærleiken. Det handlar om å opne opp for nye moglegheiter - og det handlar om å lukke igjen. Kanskje handlar forteljingane mest av alt om at dersom ein skal rekke å leve eit autentisk liv, må ein skunde seg.

juni åpner Prøysenhuset opp igjen etter å ha vært stengt siden midten av mars. Kafé Julie tilbyr god hjemmelaget mat og kaker, og publikum ønskes velkommen tilbake til «Trill og trall» og «Fredagskaffen i Prøysen». - Tett huset! Vil du unngå å få inn mus, er det bare én ting å gjøre, nemlig å gjøre huset tett.

Origo er lokalisert slik at hele tomta ligger i den positive kvadranten.. Dette kartet gjelder ikke for tidligere versjoner av bøkene.

RELATERTE BØKER