Minner nytes best alene i storm

Minner nytes best alene i storm - Hilde Susan Jægtnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Susan Jægtnes
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Minner nytes best alene i storm.pdf
ISBN
4064136901372

BESKRIVELSE

Minner nytes best alene i storm byr på moderne fabler om familie og vennskap, omsorg og sex, spesielle dyr, ekstaser og skuffelser. Fortelleren møter et rikt persongalleri med alt fra besteforeldre, islandske trekkspillere og forretningsadvokater til abortmotstandere, pesten, menn med monokkel, feige surfere og Den Nye Ibsen. Mellom minnen oppstår skissen av en kvinne som prøver å regne ut den farlige summen av alle gode råd.

Fortelleren møter et rikt persongalleri med alt fra besteforeldre, islandske trekkspillere og forretningsadvokater til… Gildra (Ebok) av forfatter Hilde Susan Jægtnes. Pris kr 239.

Fortelleren møter et rikt persongalleri med alt fra besteforeldre, islandske trekkspillere og forretningsadvokater til abortmotstandere, pesten, menn med monokkel, feige surfere og Den Nye Ibsen. Minner nytes best alene i storm. Hilde Susan Jægtnes.

RELATERTE BØKER