Milla bestemmer

Milla bestemmer - Selma Lønning Aarø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lønning Aarø
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Milla bestemmer.pdf
ISBN
3489137910780

BESKRIVELSE

Tenk å få lov til å bestemme alt - også over mamma og pappa! Det må da bli fantastisk? Ja vel, da, sier mamma. For til slutt har Milla og lillebroren Magnus mast og klaget så mye på mamma og pappa at de selv får lov til å bestemme. Og ikke bare over seg selv, men over alt - også over mamma og pappa! De må styre økonomien og ordne hjemme. Hva skal de spise? Når skal de legge seg og stå opp? Hva er lov og hva er ikke lov? Kort og godt alt. Det må da bli et paradis på jord?Selma Lønning Aarø og illustratør Tiril Valeur leverer en sjarmbombe av en barnebok, som tar den moderne familien på kornet. Den første boka om Milla er full av treffende og gjenkjennelige situasjoner, bare at det meste er skrudd til noen hakk, for ikke å si snudd helt på hodet.Nå kommer boka i pocket!

De bestemmer så å si alt, og de voksne får ikke engang bestemme over seg selv. Milla bestemmer (Nedlastbar lydbok) av forfatter Selma Lønning Aarø. Lydbøker barn og ungdom.

27 mai, 2019 Oppdatert 14:25, 19 jun 2019 Barn 6-8 år; Barn 8-10 år; Barnebøker; Pris: 129,-. pocket, 2019.

RELATERTE BØKER