Milla bestemmer

Milla bestemmer - Selma Lønning Aarø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lønning Aarø
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Milla bestemmer.pdf
ISBN
9893379807415

BESKRIVELSE

Tenk å få lov til å bestemme alt - også over mamma og pappa! Det må da bli fantastisk? Ja vel, da, sier mamma. For til slutt har Milla og lillebroren Magnus mast og klaget så mye på mamma og pappa at de selv får lov til å bestemme. Og ikke bare over seg selv, men over alt - også over mamma og pappa! De må styre økonomien og ordne hjemme. Hva skal de spise? Når skal de legge seg og stå opp? Hva er lov og hva er ikke lov? Kort og godt alt. Det må da bli et paradis på jord?Selma Lønning Aarø og illustratør Tiril Valeur leverer en sjarmbombe av en barnebok, som tar den moderne familien på kornet. Den første boka om Milla er full av treffende og gjenkjennelige situasjoner, bare at det meste er skrudd til noen hakk, for ikke å si snudd helt på hodet.Nå kommer boka i pocket!

Men så dukker Otto opp - og han påstår at han eier alt på øya! Til og med skatten, hvis de finner den. Da legger Milla en plan … «Milla leter etter gull» er en frittstående oppfølger til Selma Lønning Aarø og Tiril Valeurs sjarmerende suksesshistorie «Milla bestemmer». Milla bestemmer (Nedlastbar lydbok) av forfatter Selma Lønning Aarø.

Den første boka om Milla er full av treffende og gjenkjennelige situasjoner, bare at det meste er skrudd til noen hakk, for ikke å si snudd helt på hodet.Nå kommer boka i pocket! 4 stars. 4.13 av 5 stjerner (874 ... Milla bestemmer Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Din handlekurv Milla bestemmer er en bog om hverdagens konflikter, om at ville bestemme selv og om at finde forståelse for hinanden.

RELATERTE BØKER