Maskiner og redskap, bruk og vedlikehold

Maskiner og redskap, bruk og vedlikehold - Leif Chr. Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Chr. Andersen
DIMENSJON
4,64 MB
FILNAVN
Maskiner og redskap, bruk og vedlikehold.pdf
ISBN
9744629221479

BESKRIVELSE

MASKINER OG REDSKAP BRUK OG VEDLIKEHOLD inngår i Fagbokforlagets læremiddelserie i studieretningsfagene for VK1 Anleggsgartner og driftsoperatør idrettsanlegg. TITLER SOM INNGÅR I SERIEN: Kamperud: Biologi og naturgrunnlag Andersen/Kamperud: Nyanlegg Solfjeld mfl.: Drift og vedlikehold Hajem: Landmåling Andersen: Maskiner og redskap, bruk og vedlikehold Bergland: Økonomi og bedriftslære

Pris kr 329. Hydraulikk enhet (Universal) Dette er en kompakt og komplett hydraulikk enhet. Den inneholder pumpe, tank tilkobling for 2 sylindere.

Hovedområdet omfatter valg og bruk av maskiner, redskaper og utstyr til drift og vedlikehold av ulike idrettsanlegg der utstyr til trening og ulike arrangementer inngår. Videre inkluderer det sammenhenger mellom yrkesutøvelse, miljø og økonomi. Traktor og Maskin AS er svært aktive på sosiale medier.

RELATERTE BØKER