Lola og gutten i nabohuset

Lola og gutten i nabohuset - Stephanie Perkins | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephanie Perkins
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Lola og gutten i nabohuset.pdf
ISBN
4279847935224

BESKRIVELSE

Lola er en lovende klesdesigner med rockemusikerkjæreste, og synes livet er bortimot perfekt. Men alt blir annerledes når de beryktede Bell-tvillingene flytter tilbake til nabolaget. Cricket Bell er nemlig gutten som en gang knuste Lolas hjerte. "Typene i Stephanie Perkins¿ bøker er helt vidunderlige. Det er jentene også, men spesielt typene." Rainbow Rowell, forfatter av Eleanor ; Park "Veldig moderne, veldig morsom og full av kontroversielle spørsmål." Romantic Times Book Reviews

"Typene i Stephanie Perkins¿ bøker er helt vidunderlige. Det er jentene også, men spesielt typene." Rainbow Rowell, forfatter av Eleanor ; Park ... Pris: 172,-.

Men alt blir annerledes når de beryktede Bell-tvillingene flytter tilbake til nabolaget. Cricket Bell er nemlig gutten som en gang knuste Lolas hjerte.

RELATERTE BØKER