Konge i snø

Konge i snø - Tove Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Nilsen
DIMENSJON
9,22 MB
FILNAVN
Konge i snø.pdf
ISBN
5301008422463

BESKRIVELSE

En gang var julaften årets farligste dag. Hun var datteren som befant seg midt mellom mor og far. Moren hard som diamanten Koh-i-Noor, faren en fremmed i sitt eget hus. Så tidlig hun kunne, forsvant hun inn i stormforelskelser, reiste jorda rundt og begynte å skrive. Faren vil ha henne med på en reise til hjembyen hans i Sachsen. Det er få år etter Berlin-murens fall, hun er blitt forfatter, har mann og to barn og sier motvillig ja. Under reisen oppdager hun at faren har et annet liv i Tyskland, og et møte med en mann i Berlin varsler en ny vending i hennes eget liv. Konge i snø er en roman om tilhørighet og eksil, forbud og lyst.

Faren vil at hun skal bli med på en reise til hjembyen hans i Sachsen. Det er få år etter Berlin-murens fall.

Turen hun til slutt sier ja til, blir en reise inn i farens historie. Konge i snø er en dypt gripende roman om tilhørighet og sensualitet, forbud og lyst. Les mer.

RELATERTE BØKER