Knekk meg litt kjærlighet

Knekk meg litt kjærlighet - Ingri Lønnebotn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingri Lønnebotn
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Knekk meg litt kjærlighet.pdf
ISBN
8633741283954

BESKRIVELSE

Den kjærligheten som aldri kommer lyser sterkest. De to tenåringsjentene i denne poetiske og intense romanen forbereder seg på å ta imot den store kjærligheten. De prøvesmaker på den i små, røde biter. Mai og bestevenninnen blir voksne i Bergen på slutten av sekstitallet. Gjennom skildringen av to jenters oppvekst tegner forfatteren et treffende bilde av rockegenerasjonens liv og skjebne - og den tilsynelatende idyllen. Her skildres pubertet og gryende seksualitet, hemmelighetene i de voksnes verden lokker og drar. Etter som tiden går - det er ofte bare snakk om dager og uker - sniker noe farlig seg inn og overskygger det som først virket enkelt og uskyldig. Ingri Lønnebotn er født i 1946 i Bergen. Hun er journalist og forfatter, og har gitt ut en rekke diktsamlinger og romaner. Hun debuterte med romanen Knekk meg litt kjærlighet i 1988, og nå foreligger den endelig i pocket. «En sterk roman om en ung kvinne som blir ødelagt av vonde barndomsopplevelser, og en troverdig beskrivelse av den psykologiske reaksjon på mishandling av barn.» (Norsk litteraturhistorie, bd. 8)

Husker ikke hva hun heter, og siden jeg fomler og famler med lånt PC, som foreløpig bare rauter som en ku når jeg ikke treffer det rette juret, tør jeg ikke google mens jeg skriver dette. Ingri Lønnebotn Knekk meg litt kjærlighet. Format Innbundet Emne Romaner og fortellinger Utgitt 1989 Tilstand Pen, med omslag.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Og kjærligheten og omsorgen fra to mammaer og to pappaer. ...

RELATERTE BØKER