Hades' hus

Hades' hus - Rick Riordan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Hades' hus.pdf
ISBN
6597658969480

BESKRIVELSE

Historien om Percy Jackson fortsetter!Etter Percy og Annabeths fall ned i Tartarus' rike, står de andre halvgudene om bord i Argo II foran et vanskelig valg. Skal de forsøke å redde vennene? Eller skal de forsøke å hindre Halvblodsleiren og Jupiterleiren i å gå til krig? Uansett hva de velger, er tiden i ferd medå renne ut ...Hades' hus er fjerde og nest siste bok i serien Gudene fra Olympos.Rick Riordan er forfatter av de kritikerroste og prisbelønnede ungdomsseriene Percy Jackson, Kanekrøniken og Gudene fra Olympos. Riordan har solgt mer enn 35 millioner bøker bare i USA og ble i 2011 kåret til årets beste barnebokforfatter av mer enn 500 000 amerikanske lesere.

[1]Som underjordens härskare styrde Hades över de döda och över mineralrikedomarna.Hans kännetecken är ett ymnighetshorn och en osynlighetshätta. [2] I romersk mytologin motsvarades Hades av Pluto och/eller Orcus Nå fortsetter historien om Percy Jackson! Etter Percy og Annabeths fall ned i Tartarus' rike, står de andre halvgudene om bord i Argo II foran et vanskelig valg.

Se flere bøker fra Rick Riordan. Hades' hus (Heftet) av forfatter Rick Riordan. Pris kr 157 (spar kr 22).

RELATERTE BØKER