Full fart, Mamma Mø!

Full fart, Mamma Mø! - Jujja Wieslander | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jujja Wieslander
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Full fart, Mamma Mø!.pdf
ISBN
8035562766923

BESKRIVELSE

Morsom høytlesningsbok om den innfallsrike kua Mamma Mø, og hennes engstelige venn Kråka.I denne boka leker Mamma Mø i vannet, går fram og tilbake og drar seilbåten etter seg.- Mø. Det blir små bølger etter den, stilig! sa Mamma Mø.- Napp meg i fjøra, du er ei ku, Mamma Mø! - Og når ei ku går fram og tilbake i vannet og drar en seilbåt etter seg, så BLIR det bølger!- Det er gøy, Kråka, vil du være med?- Dra en liten båt i en snor? Aldri! Jeg skal hjem, ha det! Boka passer for barn fra 3 år, og er flott illustrert av Sven Nordqvist.

Full fart, Mamma Mø [10.47] Det er sommer og ved bryggen leker Mamma Mø seg med en dykkermaske og småbåtene. Kjøp Full fart, Mamma Mø fra Tanum «Full fart, Mamma Mø!» er en varm, fartsfylt og morsom historie. Den inspirerer til lek og fantasi og viser at man til tross for ulikheter kan finne vennskap og forståelse.

- Mø. Det blir små bølger etter den, stilig! Full fart, Mamma Mø! av Juijja Wieslander Her kommer det ei ny bok om Mamma Mø og Kråka.

RELATERTE BØKER