Ein mann å halda i

Ein mann å halda i - Arne Hjeltnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hjeltnes
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Ein mann å halda i.pdf
ISBN
7447105207887

BESKRIVELSE

Arne Hjeltnes har dikta nesten heile livet. Om seg sjølv, om bygda, om folk og fe og raritetar i kvardagen. I denne samlinga inngår både gamle klassikarar og nye dikt av den folkekjære tusenkunstnaren. Her er tekstar til ettertanke, til latter, til store høve og til jobbseminar utan meining. Her er sjølvironi, enkle gleder og djupe sanningar, alt formidla utan pretensjoner, men med Arne Hjeltnes sin eigen, lune sjarm.

Eg drøymer om alt som ei hand kan makte, om alt ho kan eige av gode ting, men kan ikkje velje for di hand lenger du vel ikkje sjølv alt ho knyter seg kring. "Ein mann å halda i - bruksdikt for kvardag, fest og andre høve" av Arne Hjeltnes - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Ein mann i 40-åra klarte ikkje å halda seg i natt. Ein mann halda i Arn e Hj eltne s Bruksd i kt for kvardag,fest og andre hve 2015 Kagge Forlag AS Omslagsdesign og illustrasjon: Creuna/Asbjrn Hegdahl Layout: Den som var sakna er ein mann i 20-åra, som forsvann frå kameratane sine natt til søndag.

I denne samlinga inngår både gamle klassikarar og nye dikt av den folkekjære tusenkunstnaren. Les Ein mann å halda i boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Arne Hjeltnes.

RELATERTE BØKER