Brennemerket

Brennemerket - Eystein Hanssen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Hanssen
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Brennemerket.pdf
ISBN
1245952818337

BESKRIVELSE

Brennemerket av Eystein Hanssen er en hardtslående politiaction fra Oslo og Bangkok.Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren. Sammen med Jan Nereng og den lokale politimannen Tep Wattana går hun løs på sin mest kontroversielle etterforskning til nå. Bangkok er ikke et sted man følger reglene. Det er et sted man overlever. Det vet også Ellis motstander, som vil ha henne av dage. Men hvem er han? Og hvem er venn og hvem er fiende blant lokale politifolk og eksilnordmenn? Femte bok om politietterforskeren Elli er en hardtslående politiaction fra Oslo og Bangkok.Les utdrag fra boka

Unge personer blir brennemerket etter å ha vært arbeidsledige. Jo yngre de er, dess større sannsynlighet er det for at de vil stå uten jobb senere.

Brennemerket Forfatter: Eystein Hanssen Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Cappelen Damm lyd, 2017 Lengde: 9 t.

RELATERTE BØKER