Bli best med mental trening

Bli best med mental trening - Erik Bertrand Larssen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Bertrand Larssen
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Bli best med mental trening.pdf
ISBN
8448244360591

BESKRIVELSE

Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges "hotteste" mentaltrener. Han jobbet med skilandslaget fram mot VM i Oslo i 2011, og han har også hjulpet en rekke andre idrettsutøvere og næringslivstopper. I denne boken forteller han hvordan vi alle kan bedre prestasjonene våre, både i hverdagslivet, på jobb og når vi trener. Hva skal til for å bli en vinner? Hvordan mobiliserer du råskapen i deg, for å prestere bedre i hverdagen og være best når det virkelig gjelder?

Alt som får din hjerne med å være med på notene når du vil prestere. Av og til er innstilling alt og det er den du skal fokusere på i mental trening.

Som bokomslaget sier; «enkelt, men uten å forenkle». Her kommer fem feil fra den ... Bli best med mental trening er skrevet av den anerkjente coachen Erik Bertrand Larssen som er utdannet befal, marinejeger og siviløkonom.

RELATERTE BØKER