Bli best med mental trening

Bli best med mental trening - Erik Bertrand Larssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Bertrand Larssen
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Bli best med mental trening.pdf
ISBN
3042669034319

BESKRIVELSE

Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges "hotteste" mentaltrener. Han jobbet med skilandslaget fram mot VM i Oslo i 2011, og han har også hjulpet en rekke andre idrettsutøvere og næringslivstopper. I denne boken forteller han hvordan vi alle kan bedre prestasjonene våre, både i hverdagslivet, på jobb og når vi trener. Hva skal til for å bli en vinner? Hvordan mobiliserer du råskapen i deg, for å prestere bedre i hverdagen og være best når det virkelig gjelder?

Denne boken er skrevet av forfatter Erik Bertrand Larssen. Og denne forfatteren skuffer aldri! Vil du bli Mental Trener:Dette er et praktisk kurs for deg som ønsker å jobbe med mental trening.

Man må sette seg mål, og den eneste man skal sammeligne seg med, er seg selv og ingen andre. «Bli best med mental trening» handler om enkeltmenneskets indre motivasjon for å oppnå noe man ønsker. Vinneren av boken "Bli best med mental trening" er trukket! Ny vinnersjanse allerede 30 april! Blandt alle som har meldt seg på nyhetsbrevet hittil er nå en heldig vinner trukket ut og får tilsendt boken "Bli best med mental trening" av Erik Bertrand Larssen. Vår pris 345,-(portofritt).

RELATERTE BØKER