Bergtatt; portvokteren

Bergtatt; portvokteren - Martin Fyrileiv | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Fyrileiv
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Bergtatt; portvokteren.pdf
ISBN
3721689946434

BESKRIVELSE

Terningkast 5 i VG og Namdalsavisa!Einar sliter. På skolen må han gjemme seg for ikke å bli mobbet, og faren forsvinner hjemmefra til alle døgnets tider, visstnok for å jobbe. En dag blir den hyggelige gamle nabodamen drept - det ser ut som et rovdyr har tatt henne. Men når Einar oppdager at kjelleren hennes rommer en skjult portal, blir det begynnelsen på en dramatisk reise til et annet rike. Langt inne i fjellet, hvor dverger og troll kjemper på liv og død, skal Einar oppdage sannheten om seg selv. Bergtatt er en eventyrlig spennende roman for lesere fra 10 år, den første i en planlagt trilogi. Her møter klassisk fantasy norrøn mytologi og norsk folketro. Spenning og action blandes med humor og varme. Romanen var blant stipendvinnerne i Schibsted Forlags manuskonkurranse for barne- og ungdomslitteratur i 2011.

På vår meny vil du finne italienske kjøtt- og fiskeretter, oster og desserter. Bergtatt - grafiske tjenester i Lørenskog. Bergtatt - en storslått gruveopplevelse . Bli med på en guidet utflukt til Bergtatt, en marmor- og kalksteinsgruve i full drift, og seil over en opplyst innsjø under havnivå. Utforsk de mystiske marmorgrottene på Bergtatt ved Eide! Daglige turer hele sommeren, og billettene bestiller du her! Besøkende tas ombord på flåter, som seiler over den underjordiske innsjøen under fortryllende belysning.

Kledning og tak vil raskt få en fin grå patina som passer fint inn i fjellandskapet. BERGTATT 2020 ER AVLYST, MEN 2021 SKJER! LES MER HER . BERGTATTFESTIVALEN 2020.

RELATERTE BØKER