Arkivsøk for journalister

Arkivsøk for journalister - Tarjei Leer-Salvesen, Maren Sæbø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tarjei Leer-Salvesen, Maren Sæbø
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Arkivsøk for journalister.pdf
ISBN
2229128479442

BESKRIVELSE

Arkivsøk for journalister ser på mulighetene som ligger i arkivsøk som journalistisk metode. Boken tar for seg norske og internasjonale arkiver, og redegjør for digital tilgang, verktøy og innsynsrettigheter. Nyheter er ikke bare det som skjer her og nå. God journalistikk handler like gjerne om å avdekke sammenhenger som ikke tidligere har vært kjent. Skal man bli flink til det, må man beherske metoder for å jobbe i dybden med mange slags kilder. Boken kan fungere som en håndbok, eller den kan rett og slett være til inspirasjon for alle som vil bli bedre til å utforske andre kilder enn dem man kan ringe til eller kontakte på sosiale medier. Den inneholder en rekke eksempler på god og kreativ bruk av arkivmateriale, og har en oversikt over noen viktige arkiv bak i boken.

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Kjøp bøker av Maren Sæbø. Maren Sæbø har bakgrunn som historiker, journalist i Klassekampen og Ny Tid og mangeårig redaktør av Verdensmagasinet X.

Lær deg hva som er tilgjengelig hvor, og sett i gang. Innledning og utdrag fra kapittel 1: Slik finner du frem Kjøp Innføring i samfunnskunnskap for journalister fra Cappelen Damm Undervisning Selv om staten er den viktigste enheten i internasjonal politikk, utfordres den av ikke-statlige aktører og migrasjon. Et stadig mer integrert Europa når det gjelder individuelle menneskerettigheter og lovgivning, krever et nytt blikk på demokratiske institusjoner. Pris: 189,-.

RELATERTE BØKER