Aktivitetslære

Aktivitetslære En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Aktivitetslære.pdf
ISBN
8697420987311

BESKRIVELSE

Faglig oppdatert med nytt design og flere nye idretter.Boka dekker læreplanens mål i programfaget aktivitetslære. I tillegg gir boka innspill til basistrening i både topp- og breddeidrett. Idrettene som presenteres, går inn som kunnskapsstoff både i aktivitetslære og i de valgfrie programfagene topp- og breddeidrett.Førstehjelp vektlegges gjennom hele studiet og boka tar for seg dette temaet i et eget kapittel.Hva er nytt?Nye idretter, som sykkel, frisbee, kampsport og snøbrettkjøringKapitlene om gymnastikk og turn, badminton og dans er helt nyskrevetFaglige justeringer og tilpasninger av alle idretteneNytt design og mange nye bilder ? nå i fargerBoka er skrevet av mange bidragsytere med stor faglig kompetanse på sine områder.

Førebuingsdelen er utan hjelpemiddel. Faglig oppdatert med nytt design og flere nye idretter. Boka dekker læreplanens mål i programfaget aktivitetslære.

Det er to programområder: Realfag og språk, samfunnsfag og økonomi. I tillegg tilbyr skolen faget aktivitetslære 2 fra programområdet idrett. Aktivitetslære er et fag der dere får lære ulike aktiviteter i kroppsøvingsfaget. Oppgavene og veiledningene på denne siden omfatter både Idrettsfag, toppidrett, breddeidrett, idrett og samfunn, aktivitetslære, friluftsliv, treningslære og treningsledelse, som alle er fag på Vgs.

RELATERTE BØKER