Styrketrening hjemme

Styrketrening hjemme - Stefan Valberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Valberg
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Styrketrening hjemme.pdf
ISBN
8398647023147

BESKRIVELSE

STYRKETRENING HJEMME er en bok som egner seg perfekt til deg som ønsker å trene hjemme, på hytta eller i ferien. I boken viser jeg deg hvordan du kan få gjennomført gode og effektive treningsøkter på under 30 minutter, med lett tilgjengelige og rimelige hjelpemidler. Med tre forskjellige nivåer og totalt ni ulike treningsprogram, får du her et variert opplegg med innlagt progresjon for den som ønsker det. Bakerst i boken finner du et øvelseregister som inneholder over 100 treningsøvelser, rikt illustrert med bilder og videoer.

En treningsstrikk gir deg muligheten til å trene mange forskjellige muskelgrupper og er veldig effektivt ved styrketrening. Styrketrening hjemme er en bok som egner seg perfekt til deg som ønsker å trene hjemme, på hytta eller i ferien. I boken viser jeg deg hvordan du kan få gjennomført gode og effektive treningsøkter på under 30 minutter, med lett tilgjengelige og rimelige hjelpemidler. Eldre bør trene styrke - her er øvelsene.

Stikk rumpen ut bak, og bøy knærne til nitti grader. Hold ryggen rett. God kroppsholdning er viktig når man trener styrketrening.

RELATERTE BØKER