Styrketrening hjemme

Styrketrening hjemme - Stefan Valberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Valberg
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Styrketrening hjemme.pdf
ISBN
5913356301768

BESKRIVELSE

STYRKETRENING HJEMME er en bok som egner seg perfekt til deg som ønsker å trene hjemme, på hytta eller i ferien. I boken viser jeg deg hvordan du kan få gjennomført gode og effektive treningsøkter på under 30 minutter, med lett tilgjengelige og rimelige hjelpemidler. Med tre forskjellige nivåer og totalt ni ulike treningsprogram, får du her et variert opplegg med innlagt progresjon for den som ønsker det. Bakerst i boken finner du et øvelseregister som inneholder over 100 treningsøvelser, rikt illustrert med bilder og videoer.

Her får du to enkle treningsøkter du kan gjennomføre hjemme - helt uten treningsutstyr! Har du spørsmål om styrketrening, eller annen form for trening, send dem inn til Trine her! LÅR. LÅRØVELSER: Lett (tv), middels (midten) og tung variant av knebøy/utfall/knebøy.

En treningsstrikk er det perfekte utstyret å ha med på reise. Enten du skal reise utenlands, til fjells eller bare være hjemme.

RELATERTE BØKER