Snu deg til meg!

Snu deg til meg! - John M. Gottman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John M. Gottman
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Snu deg til meg!.pdf
ISBN
5369899034115

BESKRIVELSE

Banebrytende vitenskap fra verdens ledende forsker innen familie- og samliv, professor John Gottman. Er du Utforsker eller Energisparer? Eller kanskje Øverstkommanderende med tendens til å ta ledelsen over andre? Snu deg til meg! viser at ulikhetene mellom mennesker har sin bakgrunn i syv grunnleggende personlighetstyper. Med forskningsbaserte verktøy viser Gottman deg hvordan du bedre kan forstå omgivelsene dine. Har du noen gang følt deg i utakt med de rundt deg og lurt på om det er deg eller dem det er noe galt med? Har du følt en ubestemmelig avstand til en partner, venn eller kollega? Har du opplevd en samtale som starter med de beste intensjoner, men ender i en opptrappet konflikt? Velkommen til en lang rekke aha-opplevelser. Det skal ikke mye til å styrke forholdet til alle rundt deg. Det handler om å snu seg til andre, og få andre til å snu seg til deg. Det hand-ler om å forstå omgivelsene dine og hva de prøver å fortelle deg. Etter å ha lest denne boken vil du bli i stand til å styrke relasjonene dine - i familien, blant venner og på jobb.

... Viktig at vi bidrar til at det ikke blir trengsel 16:59 Helse og livsstil Helseministeren håper alle med coronasymptomer kan testes neste måned 16:44 Motor Så stille er trafikken ... Kjøp 'Snu deg til meg!, Bind II, det finnes syv ulike typer mennesker.

Og denne forfatteren skuffer aldri! En interessant og morsom teknikk for å snu negative ting til positive er å reversere hva som skjer med deg. Hvis du for eksempel har startet dagen med å si «jeg føler meg elendig», endrer du dette ved å si «jeg har det bra», men du må tro på det. Snu deg til meg! er en flott bok.

RELATERTE BØKER