Snu deg til meg!

Snu deg til meg! - John M. Gottman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John M. Gottman
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Snu deg til meg!.pdf
ISBN
2640367563785

BESKRIVELSE

Banebrytende vitenskap fra verdens ledende forsker innen familie- og samliv, professor John Gottman. Er du Utforsker eller Energisparer? Eller kanskje Øverstkommanderende med tendens til å ta ledelsen over andre? Snu deg til meg! viser at ulikhetene mellom mennesker har sin bakgrunn i syv grunnleggende personlighetstyper. Med forskningsbaserte verktøy viser Gottman deg hvordan du bedre kan forstå omgivelsene dine. Har du noen gang følt deg i utakt med de rundt deg og lurt på om det er deg eller dem det er noe galt med? Har du følt en ubestemmelig avstand til en partner, venn eller kollega? Har du opplevd en samtale som starter med de beste intensjoner, men ender i en opptrappet konflikt? Velkommen til en lang rekke aha-opplevelser. Det skal ikke mye til å styrke forholdet til alle rundt deg. Det handler om å snu seg til andre, og få andre til å snu seg til deg. Det hand-ler om å forstå omgivelsene dine og hva de prøver å fortelle deg. Etter å ha lest denne boken vil du bli i stand til å styrke relasjonene dine - i familien, blant venner og på jobb.

Den besnærende undertittelen lyder: Det du gjør i løpet av et mikrosekund, avgjør hvor relasjonene dine ender opp. KAOS: Da TV-kokken John Torode skulle lage frokost i ITVs morgenshow «The Morning» skjedde dette. Video: ITV.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... Og det er disse enkle kommunikasjonsprinsippene som er hovedanliggende i samlivsforskeren John Gottmans siste bok Snu deg til meg, som foreligger på norsk i disse dager. Den besnærende undertittelen lyder: Det du gjør i løpet av et mikrosekund, avgjør hvor relasjonene dine ender opp. KAOS: Da TV-kokken John Torode skulle lage frokost i ITVs morgenshow «The Morning» skjedde dette.

RELATERTE BØKER