Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer

Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer - Trygve Tjade | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Tjade
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer.pdf
ISBN
1131565676444

BESKRIVELSE

Vi har gode metoder for å forebygge, påvise og behandle infeksjonssykdommer. Likevel er disse sykdommene et stort helseproblem; de er svært vanlige, og de er smittsomme. I 4. utgave av Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer blir kunnskap om infeksjonssykdommer knyttet til mikroorganismene som forårsaker dem. Boken er kortfattet, skrevet i et forståelig språk, og små historier fra virkeligheten gjør stoffet levende. Siden den første utgaven kom ut i 1997, har denne tilnærmingen gjort kunnskap om infeksjonssykdommer lett tilgjengelig og spennende. Leseren får vite hvordan man forebygger, diagnostiserer og behandler infeksjonssykdommer, og får samtidig innsikt i bakgrunnen for metodene som blir brukt. Den nye utgaven av Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer er utvidet med et nytt kapittel om mikrobegenetikk, og de andre kapitlene er grundig oppgradert i henhold til den store utviklingen som har skjedd innenfor medisinen de siste årene. Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer er egnet for studenter og yrkesaktive innenfor alle helseprofesjonene. Trygve Tjade er spesialist i medisinsk mikrobiologi og overlege ved Fürst Medisinsk Laboratorium. Han har bakgrunnn fra blant annet Nasjonalt folkehelseinstitutt, Ullevål sykehus, Rikshospitalet og Akershus universitetssykehus. Tjade har lang undervisningserfaring i helsefag på universitet og høgskole.

Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon.

Jan Egil Afset Professor Målbeskrivelse for medisinsk mikrobiologi 7 Evne til god kommunikasjon med medarbeidere i og utenfor egen avdeling og fagfelt Kjennskap til og respekt for samarbeidende profesjoners kunnskap og ferdigheter Innblikk i ledelse, organisering og administrasjon av mikrobiologiske avdelinger, spesialisthelsetjenesten og helsetjenesten ellers, med vekt på effektiv og Legene ved fagområdet medisinsk mikrobiologi arbeider med påvisning av mikrobiologiske agens og infeksjonsimmunologi fra pasienter med infeksjonssykdommer. Legene er hyppig i kontakt med ulike rekvirenter for rådgivning om diagnostikk, behandling og forebygging av infeksjoner. medisinsk mikrobiologi | infeksjonssykdommer | intensivbehandling.

RELATERTE BØKER