Leseboka

Leseboka Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Leseboka.pdf
ISBN
1962638188768

BESKRIVELSE

- Lesing som grunnleggende ferdighet - Lesing i alle fag Hva skal lærerne i ungdomsskolen gjøre med disse slagordene i læreplanen?Har faglærerne fått en ny oppgave som ligger utenfor faget?Ifølge forfatterne av denne boka er lærernes oppgave som leselærere å veilede elevene inn i sitt fags tekstkultur. Ulike fag har ulike arbeidsmåter og teksttyper, og elevene må lære å snakke, lese, skrive og tenke på fagenes premisser. Skolens leseopplæring blir slik summen av arbeidet med tekst i de ulike fagene. Boka har en innledende del om aspekter ved lesing som er viktige i alle fag, som strategibruk, leseutvikling, tilpasset opplæring og arbeid med vokabular og engasjement. Bokas andre del presenterer lesing og leseopplæring innenfor de ulike fagene i ungdomsskolen. Alle kapitlene setter forskning og teori i sammenheng med konkret aktivitet i klasserommet.Leseboka er aktuell for studenter og forskere i lærerutdanning og pedagogiske fag, og for lærere i ungdomsskolen.

trinn består av: LESEBOKA Vi lærer å lese Heidi Tingleff og Gunn Ballangrud I samarbeid med Øyvind Tingleff og Solveig-Alma Halaas Lyster. Vv 4.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202404574 Leseboka 3 er rikt illustrert, og alle tekstene har bilder og nøkkelord som elevene kan jobbe med i forkant av lesingen. Arbeidsheftet Elle Melle Les og forstå 3 tar utgangspunkt i tekstene i Leseboka 3 og inneholder differensierte oppgaver som trener innholdsforståelse, refleksjon og ord- og begrepsutvikling.

RELATERTE BØKER