La meg være

La meg være - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
La meg være.pdf
ISBN
1723824275405

BESKRIVELSE

For et år siden valgte Caroline Johnson å avslutte livet sitt - et sjokkerende selvmord som utspilte seg nøyaktig likt ektemannens selvmord bare måneder tidligere. Datteren deres, Anna, sliter med å forholde seg til foreldrenes død.Hun er fast bestemt på å finne ut hva som virkelig skjedde. Men ved å grave i fortiden setter hun i gang noe som ikke kan stoppes. Anna kommer snart til å oppdage at det i noen tilfeller er tryggere å la ting ligge ...

Max byttet skole fordi han ble mobbet, boken handler om hva som skjer på den nye skolen. Han blir kjent med Jonas og Leo, men de bøller med han og en annen, han heter Trond.

Så la meg se på livet, gå ut når jeg vil, la meg være alene når jeg trenger det. Så kommer de gode dagene, smilene, latteren en dag. La være er 7 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 3 konsonanter.

RELATERTE BØKER