I morgen skal det være åpent for alle

I morgen skal det være åpent for alle - Hanne Ørstavik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Ørstavik
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
I morgen skal det være åpent for alle.pdf
ISBN
9671947075715

BESKRIVELSE

En kvinne befinner seg i et galleri. Det er kvelden før åpningsdagen, og alt må gjøres klart. Kvinnen forsøker å forstå bildene hun har malt. Hun stiller seg selv spørsmål som: Hva skjer det stedet bildene er malt fra? Hvor går skillet mellom det malte og det virkelige, mellom det indre og det ytre? En mann står utenfor i regnet, og kvinnen inviterer ham inn. Sammen innleder de to en underlig samtale.

0 Handlekurv «I morgen skal det være åpent for alle» (drama, 2007) «Kallet - romanen» (roman, 2006) DELE. Twitter Facebook EMNEORD alle anmeldelser det finnes en stor åpen plass i bordeaux hanne ... - Det tas sikte på at bingohaller og lignende kan åpne.

... - Jeg regner med at de har sterke indikatorer siden de går til et slikt skritt, og det er interessant at det kommer nå mens Kulturdepartementet skal behandle den nye bokavtalen, sier forleggeren. Ikke alle har det, men skal fortsatt ha plass.

RELATERTE BØKER