I morgen skal det være åpent for alle

I morgen skal det være åpent for alle - Hanne Ørstavik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Ørstavik
DIMENSJON
3,64 MB
FILNAVN
I morgen skal det være åpent for alle.pdf
ISBN
7254029374268

BESKRIVELSE

En kvinne befinner seg i et galleri. Det er kvelden før åpningsdagen, og alt må gjøres klart. Kvinnen forsøker å forstå bildene hun har malt. Hun stiller seg selv spørsmål som: Hva skjer det stedet bildene er malt fra? Hvor går skillet mellom det malte og det virkelige, mellom det indre og det ytre? En mann står utenfor i regnet, og kvinnen inviterer ham inn. Sammen innleder de to en underlig samtale.

Det viktigste nå, sier han, er å få skolene i gang så ... Døra til Monas ordførerkontor skal være åpen for alle ÅPEN DØR: Ordfører Mona Murud (Sp) vil ikke at bygdefolket skal nøle med å kontakte henne om det skulle være noe. Foto: Torstein Sagbakken. Ikke alle har det, men skal fortsatt ha plass.

Vi vil åpne etterhvert, og se at vi klarer å legge til rette for smittekravene. Det vil medføre ulike startpunkt og dager, sier Indrevik.

RELATERTE BØKER