Hyllest til den modne kvinnen

Hyllest til den modne kvinnen - Stephen Vizinczey | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephen Vizinczey
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Hyllest til den modne kvinnen.pdf
ISBN
1006957673914

BESKRIVELSE

András har en trygg barndom. Når krigen kommer, er han elleve år og alene. Amerikanske soldater forbarmer seg over ham. Snart tjener András penger som formidler mellom soldatene og de ungarske kvinnene som selger kroppen for å overleve. András kjenner en sterk dragning mot kvinner som er eldre enn ham selv. Han elsker alt det kvinnelige, det sanselige, det varme. For ham er kjærligheten alltid flyktig - snarere enn å jakte på den handler kjærligheten om å gripe øyeblikket. Denne romanen har evig gyldighet i sin lovprisning av nytelse. Den kom for første gang i 1965 og er nyutgitt i flere land.

Nå har lokalavisa fjernet diktet. - Ser at det ble feil, sier redaktør. Den motsatte situasjonen - en moden kvinne med et forhold til en yngre mann - er sjeldnere og kan rammes av hån.

Når krigen bryter ut er han 11 år og plutselig alene. Amerikanske soldater forbarmer seg over ham og tar ham med til leiren.

RELATERTE BØKER