Gutten som slo tida ihjel

Gutten som slo tida ihjel - Mari Osmundsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Osmundsen
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
Gutten som slo tida ihjel.pdf
ISBN
4051137826638

BESKRIVELSE

Pramsi er politisk flyktning fra et land i Midtøsten. Dorrie er en ung kvinne i en norsk småby. Disse to kvinnene, med sine forskjellige liv og kulturer er hovedpersonene i Mari Osmundsens nye roman. De er så forskjellige som to mennesker kan bli, men ett har de felles: de har tapt sine personligheter fra dengang de var barn, og begge er på leting etter et nytt ståsted. I "Gutten som slo tida i hjel" speiler disse to kvinnene hverandre og virker inn på hverandres liv. På denne måten får Mari Osmundsen fortalt oss mye om "den norske virkeligheten" og om fordommer og vanetenkning.

11. Vi var glade så lenge vi ikke sultet ihjel, sier Magnar.

Da kjørte den eldste videre med tungt sinn og med sorg i hjertet for broren som han hadde mista. 10-åringen som ble funnet død på Mortensrud i Oslo i august i fjor, døde av underernæring. Gutten veide 14,8 kg da han døde.

RELATERTE BØKER