En redegjørelse for reisestipendet 2010

En redegjørelse for reisestipendet 2010 - Henrik Nor-Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Nor-Hansen
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
En redegjørelse for reisestipendet 2010.pdf
ISBN
9105183220341

BESKRIVELSE

En redegjørelse for reisestipendet 2010 synes umiddelbart å være en selvbiografisk roman, men Henrik Nor-Hansen fikk ikke noe reisestipend i 2010.En norsk forfatter forelsker seg i en avdød kvinne i Toronto. Det skaper et begjær som undergraver allting. Han står på terskelen til noe grunnleggende uavklart; i forfatteryrket, i selvforståelsen, i omgangen med andre, i seksualiteten, og, ikke minst, i teksten han selv skriver.«Jeg ville formulere noe meningsløst. Jeg kunne jo se at løvtrærne i midtrabatten stod stille, med de store kronene delvis inn i hverandre. De var simpelthen bare der. Men hvor kom fiksjonen inn i bildet? Jeg visste ikke. Jeg lå våken om natten og funderte på dette. Toronto drev rundt meg i mørket. Det var nå kommet inn en avstand, en helt ny distanse. Jeg så ut i grålysningen, på kontorblokkene som reiste seg langsomt over hustakene. Jeg skjemtes da over det jeg bare kalte mine egne skriverier. De hadde ingen plass. De hadde ingen mening.»Henrik Nor-Hansen (f. 1967) debuterte i 1996 med romanen Krater på krater.

oktober 1967) er en norsk forfatter.. Han vokste opp i Madlamark i Stavanger, og debuterte i 1996 med romanen Krater på krater.

oktober 2010. Børsens krav til årlig redegjørelse ESTETISK REDEGJØRELSE - byggesak Veil.nr 72-1020 Vurdering av estetikk i plan - og byggesaker er styrket i lovverket de senere årene.

RELATERTE BØKER