Det urgamle materialet

Det urgamle materialet - Mazdak Shafieian | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mazdak Shafieian
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Det urgamle materialet.pdf
ISBN
3367535092442

BESKRIVELSE

En undersøkelse av bøkenes spontane hukommelseMazdak Shafieians første essaysamling inneholder tekster om ulike forfatterskap fra forskjellige språkområder, men det går samtidig en rød tråd gjennom det hele: en undersøkelse av bøkenes spontane hukommelse. Det er gjennom gjenkjennelse og estetisk erfaring at litteraturen kan bevares og formidles videre, det er den dunkle forekomsten av déjà vu som den litterære tradisjonen bærer i seg, som gjør at vi får tekster fra ulike tider og steder i tale.Boken rommer essays om norsk og dansk litteratur, om Svein Jarvoll, Elsa Gress, Ole Robert Sunde, om den litterære kanon og samtidspoesien, men også om iransk litteratur: Mahmoud Dowlatabadi, Sadegh Hedajat, Ahmad Shamloo ? forfattere og bøker som Shafieian med denne utgivelsen introduserer til den norske litterære offentligheten. I tillegg inneholder boken samtaler om litteratur, blant annet med Henning Hagerup og Gunnar Wærness.

| Adlibris MAZDAK SHAFIEIAN Det urgamle materialet Mazdak Shafieian er norsk litteraturs eldste 35-åring. Få, om noen, norske forfattere, i hvert fall blant de som tross alt kan kalles unge, er like ... Det urgamle materialet ebok.

Frirom ligger på taket av St. Olavs Hospital over Barneklinikken og er et sted hvor pårørende kan finne ro og rom til sorgbearbeiding. Med sin nye essaysamling Det urgamle materialet ser den norsk-iranske digter Mazdak Shafieian forfatteren som en sådan arkæolog.

RELATERTE BØKER