Den grønne votten

Den grønne votten - Alf Prøysen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Den grønne votten.pdf
ISBN
2407522056356

BESKRIVELSE

Prøysen-klassiker med splitter nye illustrasjoner. Kritikerroste og prisbelønte Øyvind Torseter har nyillustrert den femti år gamle fortellingen som utkommer i jubileumsåret. Det er bestemoren som strikker de grønne vottene Ragnar får til jul. Men så er han så uheldig å miste den ene votten allerede første dagen han bruker dem. Votten legger ut på en lang reise, og før den kommer tilbake til ham, har den vært vidt omkring. Den har møtt både elg og mus og snømenn og grisunger, og hvordan alt gikk til, kan du lese om i denne boka. Bakerst i boka finner du melodiene på sangene som er en del av denne fortellingen.

2. Friskefrosk Langehår frøs i vind og sno, 2 så den varme votten og vips så var de 2.

Men så er han så uheldig å miste den ene votten allerede første dagen han bruker dem. Votten legger ut på en lang reise, og før den kommer ... Slik jobbet vi med "Den grønne votten", 2.

RELATERTE BØKER