Den ødeste øy

Den ødeste øy - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
8,4 MB
FILNAVN
Den ødeste øy.pdf
ISBN
8435893939247

BESKRIVELSE

Kaptein Jack Aubrey og kirurgen Stephen Maturin seiler til Australia for å redde guvernør Bligh. Skipet er fullt av straffedømte, blant annet en vakker og farlig spion og en livsfarlig sjukdom som angriper mannskapet. Dette er femte roman om kapteinen Jack Aubrey og skipslegen Stephen Maturin.

Den er sentrert rundt vennskapet mellom Kaptein Jack Aubrey i den britiske marinen og hans skipslege og spion Stephen Maturin. Kjøp Den ødeste øy fra Tanum Kaptein Jack Aubrey og kirurgen Stephen Maturin seiler til Australia for å redde guvernør Bligh. Skipet er fullt av straffedømte, blant annet en vakker og farlig spion og en livsfarlig sjukdom som angriper mannskapet. Den ødeste øy book.

Kjøp den på Platekompaniet.no Aubrey/Maturin-serien er en serie på 20 ferdigstilte og én uferdig historiske romaner av Patrick O'Brian (12. desember 1914 - 2.

RELATERTE BØKER