Den ødeste øy

Den ødeste øy - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
5,74 MB
FILNAVN
Den ødeste øy.pdf
ISBN
3243256851705

BESKRIVELSE

Kaptein Jack Aubrey og kirurgen Stephen Maturin seiler til Australia for å redde guvernør Bligh. Skipet er fullt av straffedømte, blant annet en vakker og farlig spion og en livsfarlig sjukdom som angriper mannskapet. Dette er femte roman om kapteinen Jack Aubrey og skipslegen Stephen Maturin.

Utgitt: 2007 ... Den ødeste øy (5) Collections: Jack Aubrey og Stephen Maturin (5) Velg format. Ebok (kr 99) Pocket (kr 99) Antall.

1815. Den er sentrert rundt vennskapet mellom Kaptein Jack Aubrey i den britiske marinen og hans skipslege og spion Stephen Maturin. Kjøp Den ødeste øy fra Tanum Kaptein Jack Aubrey og kirurgen Stephen Maturin seiler til Australia for å redde guvernør Bligh.

RELATERTE BØKER