Barns overgang fra barnehage til skole og skolefritidsordning

Barns overgang fra barnehage til skole og skolefritidsordning - Hilde Dehnæs Hogsnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Dehnæs Hogsnes
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Barns overgang fra barnehage til skole og skolefritidsordning.pdf
ISBN
1759894704385

BESKRIVELSE

Hvordan kan barn delta aktivt i arbeidet med å skape gode overganger når de slutter i barnehagen for å begynne på SFO og skolen? Spørsmålet er sentralt i denne boka, der hovedanliggendet er å trekke fram betydningen av å se overgangen som en prosess hvor barn selv er aktive bidragsytere. Barn møter både SFO og skolen med bakgrunn i sine tidligere erfaringer, og det er barnehagelæreres, grunnskolelæreres og SFO-ansattes ansvar å legge til rette for at barna får overføre sin kompetanse i møte med nye miljø. Dette krever reelt samarbeid på tvers av de institusjonelle grensene. Barns erfaringer og opplevelser må gjøres gjeldende, og samarbeidet må inkludere samhandling og dialog.Boka retter seg mot barnehagelærerstudenter i bachelor- og masterutdanning og mot ansatte i barnehage, skole og skolefritidsordning.Høyoppløst bildeBla i bokenHilde Dehnæs Hogsnes er førsteamanuensis i pedagogikk ved Universitet i Sørøst-Norge.

Barns_overgang_fra_barnehage_til_skole-.indd 1. 30.01.2019 11:06 I Rana kommunevil vi at barnets overgang fra barnehage til skole skal skje på en best mulig måte.

Sist endret 30.01.2020 13:46 Kommunale og private barnehager samarbeider med skolen for å få til en god overgang for barnet fra barnehagen til skolen. BARNS OVERGANG FRA BARNEHAGE TIL SKOLE OG SKOLEFRITIDSORDNING. Barns_overgang_fra_barnehage_til_skole-.indd 1.

RELATERTE BØKER