Barnesangboka

Barnesangboka Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Barnesangboka.pdf
ISBN
3405455621468

BESKRIVELSE

Flere organisasjoner innen Den norske kirke har samarbeidet om denne utgivelsen. Inneholder et utvalg av sanger og salmer, utarbeidet særlig med tanke på arbeidet i søndagsskole, barnegrupper o.l. Alle sangene er ført opp med melodilinje og besifring. Har plass til notater for egne sanger. Med sak-, tittel- og copyrightregister.

Sanger som kan synges med og for og av barn i alle aldre. Astrid Holen er redaktør for boken som er rikt illustrert av Harald Nordberg og med originalillustrasjoner.Sanger som kan ... Den store barnesangboka inneholder 250 sanger av ulik karakter, fra forskjellige tider og miljøer og med et variert meloditilfang.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Den store barnesangboka' av Astrid Holen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788203258114 Bok og Media.

RELATERTE BØKER