Villmarkssykling

Villmarkssykling - Mikkel Soya Bølstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikkel Soya Bølstad
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Villmarkssykling.pdf
ISBN
7274037177321

BESKRIVELSE

Hva skjer om du blander det tradisjonelle norske friluftslivet med hjul og pedaler? Erstatter turstøvler og fjellski med felger og feit gummi, pakker bålkjelen og soveposen, forlater asfalten og grusveiene og styrer hjulene ut i skogen, opp på fjellet og inn i villmarka? Med disse spørsmålene i bakhodet bestemmer Mikkel Soya Bølstad seg for å utforske terrengsykkelen som frihetsmaskin og redskap til eventyr året rundt. Kan man sykle et hundeløp? Dra på topptur med sykkel? Slår kyststien en romantisk helg i Paris? Han tar oss med på blanke sva i Gautefall og over taggete berg i Lofoten, langtur Norge på tvers med barna og mikroeventyr i nærskogen. Og mye mer. Villmarkssykling leverer både elleville, inspirerende turskildringer og er full av tips til hvordan du planlegger og pakker til dine egne sykkeleventyr utenfor allfarvei. Den viser at eventyret starter i samme øyeblikk du setter deg på sykkelsetet, rett ved husdøren. Villmarkssykling er en hyllest til den enkle gleden ved å bare ha med seg det aller mest nødvendige og være fri til å dra hvor du vil. Mikkel Soya Bølstad debuterte som forfatter med boka Vill glede, friluftsliv med barn året rundt, og fulgte opp med boka Mikroeventyr med Marius Nergård Pettersen. Forfatteren er familiefar, utdannet lektor i zoologi og skribent og fotograf i en rekke magasiner. Førerkort for bil har han aldri tatt. Det foretrukne transportmiddelet er sykkel.

Mikkel Soya Bølstad debuterte som forfatter med boka Vill glede, friluftsliv med barn året rundt, og fulgte opp med boka Mikroeventyr med Marius Nergård Pettersen. I Villmarkssykling finner du en allsidig, leken og grundig sammensatt samling historier, alle rundt sykkelen som verktøy for å komme seg rundt i villmarka.Det gjelder både sommer som vinter, til lands og til fjells og til og med på vannet! Forfatteren har satt sammen en del turdagbøker fra lange og korte turer, ispedd tips om utstyr, teknikk og planlegging. Nå har han skrevet boka Villmarkssykling, en hyllest til den enkle gleden ved å bare ha med seg det aller mest nødvendige og være fri til å dra hvor man vil. Mikkel er inspirert av det engelske begrepet bikepacking, som handler om å skjære pakkingen inn til beinet og bare ha med seg det aller mest nødvendige. Bestill abonnement på terrengsykkel.no.

BESTILL. Alle abonnement gir full digital tilgang til hele vårt digitale univers.

RELATERTE BØKER