Tekniske vidundere

Tekniske vidundere - Nicolas Brasch | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolas Brasch
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Tekniske vidundere.pdf
ISBN
6937223911593

BESKRIVELSE

Visste du at det bare tok litt over ett år å bygge Empire State Building, som lenge var verdens høyeste bygning? Denne boken handler om noen av de tøffeste og mest spesielle byggverkene som noen gang er laget, som Eurotunnelen, Eiffeltårnet og andre tekniske vidundere.

De første fire udsendelser var med værten Anja Philip, mens de sidste ti udsendelser var med Ann Marker.. Udsendelsen handler om at værterne tager rundt i Danmark, og besøger nogle forskellige naturområder som f.eks.

Stevns Klint.Her fortælles der om historien og hvordan området er opstået. Før Alan Turings banebrytende ideer om en universell datamaskin, fantes de analoge, mekaniske regnemaskinene. En av verdens største mekaniske regnemaskiner ble bygget i Oslo på 1930-tallet.

RELATERTE BØKER