Språklek

Språklek - Carin Rydja, Ellen Heidi Strand | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carin Rydja, Ellen Heidi Strand
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Språklek.pdf
ISBN
3521506076013

BESKRIVELSE

Dette er en håndbok i språkstimulering i barnehagen. Boken er lagt opp som et ti-ukers program, med konkrete og strukturerte daglige språkstunder. Det meste man trenger av sanger, regler og bilder er samlet i boken. Noen av bildene kan klippes ut og gjøres om til spill eller bilder for magnettavle eller flanellograf. Under hver dag finner du det lille trollet som forteller deg hva du trenger til dagens øvelser. Har litteraturliste.

Språkstörning är en okänd funktionsnedsättning. Detta behöver vi ändra på! Språkstörning finns hos 5-7 procent av alla barn och är därmed i stort sett lika vanligt som dyslexi (4-8 procent).

Den er lagt opp som et 12 ukers program med strukturerte øvelser og konkrete opplegg for hver dag. Den inneholder blant annet historier, sanger, leker, rim og regler. Språklek Prosjektet i kortform.

RELATERTE BØKER