Sosiale medier

Sosiale medier - Ida Aalen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Aalen
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Sosiale medier.pdf
ISBN
6558686064624

BESKRIVELSE

Hva gjør vi med sosiale medier, og hva gjør de med oss? Blir du lykkelig eller ulykkelig? Hva gjør at noe «går viralt»? Hvorfor skryter folk av seg selv? Blir det mer demokrati? Sosiale medier er i dag en naturlig del av både hverdagsliv, arbeidsliv og samfunnsliv. Derfor blir det stadig viktigere å forstå sosiale medier. Er du lei av synsing om sosiale medier? Denne boka gir deg svar som er forankret i flere hundre forskningsartikler innen psykologi, sosiologi, markedsføring, medievitenskap, journalistikk, statsvitenskap og en rekke andre fagfelt. Den er derfor godt egnet både for studenter og fagfolk innen disse fagfeltene. Ida Jackson har skrevet forordet til boken. Ida Aalen er utdannet medieviter. Hun jobber med digital strategi og brukervennlighet i Netlife Research. Sosiale medier er en svært revidert og utvidet utgave av En kort bok om sosiale medier.

Datasamfunnet og sosiale mediers rolle i virksomheters forretningsdrift; Sosiale medier er en lavterskel form for kommunikasjon mellom mennesker, sier han til forskning.no. Kvinner som ikke var på sosiale medier, var derimot ganske ensomme - kanskje fordi de rett og slett ikke deltok på en viktig sosial arena.

Dette reiser noen problemstillinger rundt riktig bruk når du er ansatt i det offentlige: I noen sammenhenger ønsker arbeidsgiver å pålegge ansatte å bruke sosiale medier. Sosiale medier letter også lettere tilgangen til helseinformasjon, og muligheten til å dele og utveksle ideer gjennom bruk av blogg, podcast og videoer. "Facebook depression" Blant ulempene er ulike former for mobbing og trusler på nett.

RELATERTE BØKER