Sårbehandling og hudpleie

Sårbehandling og hudpleie En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Sårbehandling og hudpleie.pdf
ISBN
9078877471268

BESKRIVELSE

Sårbehandling og hudpleie er en lærebok om behandling av hud, med og uten sår. I denne 5. utgaven av boken er alle kapitlene gjennomgående oppdatert i samsvar med kunnskapsutviklingen innenfor fagområdet. Forfatterne har lagt vekt på å trekke ut de store linjene av den rikholdige litteraturen som finnes om hudpleie og sårbehandling. Boken gir grundig omtale av pleie av frisk hud i ulike aldersgrupper, samt stell av hud som har blitt utsatt for påkjenninger som kjemikalier, vaskemidler, forurensning og ultrafiolett stråling. Ulike preparater til behandling av hud omtales utførlig. To av kapitlene i boken omhandler sårbehandling. Faget sårbehandling har hatt en rivende utvikling siden forrige utgave i 2012. Kapitlene er derfor grundig revidert. Boken er beregnet på alle som er i befatning med hudpleie og sårbehandling: sykepleiere og sykepleierstudenter, leger og farmasøytisk personell. Helsefagarbeidere og hudpleiere har utbytte av deler av boken. Boken er rikt illustrert med fargebilder.

Overflatiske og dype sår: absorberende, skånsomt heftende, myk bandasje, som Askina ® Foam / Askina ® DresSil. Faget sårbehandling har hatt en rivende utvikling siden forrige utgave i 2012. Kapitlene er derfor grundig revidert.Boken er beregnet på alle som er i befatning med hudpleie og sårbehandling: sykepleiere og sykepleierstudenter, leger og farmasøytisk personell.

Forslag til sårprosedyre - trykksår m/sårhule (kat. 3-4) (sårstell x 3 pr/uke eller ved gjennomsiving): Tiltak Hvorfor? Kroppstemp.

RELATERTE BØKER