Profesjonsetikk

Profesjonsetikk - Svein Aage Christoffersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Aage Christoffersen
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
Profesjonsetikk.pdf
ISBN
5357276943972

BESKRIVELSE

Boka setter fokus på hva det etisk sett innebærer å arbeide med mennesker. Dette arbeidet styres ikke bare av faglig ideologi, metoder, regler og retningslinjer, men også av den profesjonelles medmenneskelighet. Forfatterne diskuterer hva profesjonsetikk er og viser sammenhengen mellom etikk og utvikling av dømmekraft. Samtidig settes det søkelys på forholdet mellom profesjon og samfunn og om etikken er et viktig samfunnsmessig styringsredskap. Dette knyttes både til utdanning av profesjoner og til de ulike profesjonenes etiske retningslinjer. Boka er beregnet på helse- og sosialarbeidere som ønsker å styrke sin etiske bevissthet.

Forskningsgruppen vil perspektivere etiske problemstillinger både relasjonelt og kontekstuelt (strukturvilkår), og bearbeider problemstillinger i kjernen ... Profesjonsetikk for prester Som profesjonsforening tar Presteforeningen ansvar for å formulere profesjonsetikken - de forventningene prester setter til seg selv og fellesskapet om standarden på sin tjeneste og profesjonsutøvelse. For skoler som er registrert for Feideinnlogging på Cappelen Damms tjenester: Logg inn med Feide Profesjonsetikk egner seg også som tilleggslitteratur i medisinsk etikk i både grunn- og videreutdanninger. Kommentarer (0) Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.

Arrangement. Profesjonsetikk handler langt på vei om at de tjenestene profesjonsutøverne bidrar med, er faglig og etisk forsvarlig. Profesjonsetikk er noe som kommer i tillegg til en juridisk kompetanse og signaliserer en villighet til å arbeide i tråd med nasjonal og internasjonal rett (jf.

RELATERTE BØKER