Profesjonsetikk

Profesjonsetikk - Svein Aage Christoffersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Aage Christoffersen
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Profesjonsetikk.pdf
ISBN
5650043550379

BESKRIVELSE

Boka setter fokus på hva det etisk sett innebærer å arbeide med mennesker. Dette arbeidet styres ikke bare av faglig ideologi, metoder, regler og retningslinjer, men også av den profesjonelles medmenneskelighet. Forfatterne diskuterer hva profesjonsetikk er og viser sammenhengen mellom etikk og utvikling av dømmekraft. Samtidig settes det søkelys på forholdet mellom profesjon og samfunn og om etikken er et viktig samfunnsmessig styringsredskap. Dette knyttes både til utdanning av profesjoner og til de ulike profesjonenes etiske retningslinjer. Boka er beregnet på helse- og sosialarbeidere som ønsker å styrke sin etiske bevissthet.

Etikkens formål er å studere hvordan man bør handle, og å forstå begrepene vi bruker når vi evaluerer handlinger, personer som handler og utfall av handlinger. Profesjonsetikk Helsepersonell behandler personer i ekstra sårbare situasjoner og livsfaser, og kommer tett på pasienter. Dette forutsetter et sterkt tillitsforhold mellom pasient og helsepersonell, som igjen beror på en velutviklet etisk sensitivitet og refleksjon hos helsepersonell i sin yrkesutøvelse. Pris: 293,-.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Profesjonsetikk av Svein Aage Christoffersen (ISBN 9788215019406) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER