Nyryddinga

Nyryddinga - Sigmund Løvåsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Løvåsen
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Nyryddinga.pdf
ISBN
4073198948473

BESKRIVELSE

Geir er ti år og bur på eit småbruk der dei driv med sau. Far til Geir blir sjuk, og frykta for sjukdommen og ønsket om å halde hjula i gang på garden, gjer at Geir føler eit stort ansvar for å hjelpe til med gardsdrifta. Det blir tungt for han den dagen dei bestemmer seg for å leggje ned bruket, og det trygge mønsteret blir brote. Men han og kameraten Finn gir ikkje opp. Gjennom mange livlege episodar får vi bli med inn i Geir si barnlege verd.

Publisert 22.12.2003, kl. 10.50 Oppdatert 08.01.2004, kl.

Det skal, med ein kritikarklisje, bli spennande å fylgja denne forfattarskapen vidare. Kjøp 'Nyryddinga' av Sigmund Løvåsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: CD, E-bok, Heftet | 9788278442777 Nyrydding, det å forberede nydyrking ved å rydde vekk trær, stubber, røtter, busker og stein.

RELATERTE BØKER