Nils-Øivind Haagensen skriver

Nils-Øivind Haagensen skriver - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Nils-Øivind Haagensen skriver.pdf
ISBN
1693348382166

BESKRIVELSE

Nils-Øivind Haagensen skriver er som poetens tidligere samlinger til stede her og nå, midt i sin samtid og kretser rundt emner som kjærlighet, vennskap og skriving. Nils-Øivind Haagensen er en dikter som når mange, kanskje særlig unge mennesker. Han har et stort språklig register, han bryter med en stivnet og opphøyet poetisk standard ved å være muntlig, ved å trekke inn tekster fra postkort, brev og dagboksnotater. Diktene er åpne, ærlige og uttrykksfulle forsøk på å forstå og gripe vilkårene for tilværelsen og kjærligheten.Nils-Øivind Haagensen skriver er siste boken i noe så sjeldent som en poetisk trilogi. De to tidligere er 23 dikt om kvinner og menn og en desperat forklaring (2002) og Enkelte dikt (2004). Trilogien utgis i Lyrikklubben i juni under tittelen Adressebøkene og i Cub-utgave høsten 2004.

Han har et stort språklig register, han bryter med en stivnet og opphøyet poetisk standard ved å være muntlig, ved å trekke inn tekster fra ... Da Nils-Øivind Haagensen ble spurt om å lese opp i Kjersti Annesdatter Skomsvolds slippfest for hennes siste roman, 33, skrev han et dikt samme dag. Selv om han ikke lenger er 33, men 43, tenkte han at han likevel kunne si en hel del om nettopp det.

Nils-Øivind Haagensen Det uregjerlige. for dem som har alt forandrer politikken nesten ingenting hvem sa det? Nils-Øivind Haagensen er født 29.

RELATERTE BØKER