Nils-Øivind Haagensen skriver

Nils-Øivind Haagensen skriver - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Nils-Øivind Haagensen skriver.pdf
ISBN
9031923626519

BESKRIVELSE

Nils-Øivind Haagensen skriver er som poetens tidligere samlinger til stede her og nå, midt i sin samtid og kretser rundt emner som kjærlighet, vennskap og skriving. Nils-Øivind Haagensen er en dikter som når mange, kanskje særlig unge mennesker. Han har et stort språklig register, han bryter med en stivnet og opphøyet poetisk standard ved å være muntlig, ved å trekke inn tekster fra postkort, brev og dagboksnotater. Diktene er åpne, ærlige og uttrykksfulle forsøk på å forstå og gripe vilkårene for tilværelsen og kjærligheten.Nils-Øivind Haagensen skriver er siste boken i noe så sjeldent som en poetisk trilogi. De to tidligere er 23 dikt om kvinner og menn og en desperat forklaring (2002) og Enkelte dikt (2004). Trilogien utgis i Lyrikklubben i juni under tittelen Adressebøkene og i Cub-utgave høsten 2004.

Haagensen har tatt hovedfag i litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen, og han har studert sammenlignende politikk og religionsvitenskap.Han har vært journalist i Klassekampen, og var i flere år redaktør for Signaler.. I 2004 mottok Haagensen Sult-prisen. Nils-Øivind Haagensen skriver om lengsel, kjærlighet og litteratur i sin nye roman.

for dem som har alt forandrer politikken nesten ingenting hvem sa det? Nils-Øivind Haagensen er født 29. juli 1971 i Ålesund og bor i Oslo.

RELATERTE BØKER