Mi kyrkjebok 6

Mi kyrkjebok 6 - Paul Leer-Salvesen, Morten N. Pedersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Leer-Salvesen, Morten N. Pedersen
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Mi kyrkjebok 6.pdf
ISBN
4961133031683

BESKRIVELSE

Mi Kyrkjebok 6 står i klar samanheng med Min Kyrkjebok 4 og inneheld difor bibelforteljingar, songar og forteljingar om Bo og Nora. Men lesarane vil likevel sjå at det har skjedd ei utvikling. Nora har blitt seks år og skal starte på skulen. Dessutan har bibelforteljingane blitt lengre, og høgtidene påske og pinse har fått god plass. Illustrasjonane spenner frå enkle og uhøgtidlege teikningar til flott kyrkjekunst. Boka kan brukast i fleire samanhengar, ikkje minst i samband med påska og til samlingar før skulestart for seksåringane. Min kyrkjebok 6 inneheld 17 songar som handlar både om kvardagen til 6-åringen, men som samtidig løfter fram festhalvåret i kyrkja med tema påske og pinse. Her finnes alt frå klassiske songar og salmar, til songar som høyrer inn under barnegospeltradisjonen. Alle songane er samla på ein CD, og dei fleste er spelt inn i ny musikalsk innpakning med gode og varierte arrangement. Denne CD-en følgjer ikkje med boka.

Alle synger Takk! (CD) 175,- Kjøp. Bøker fra IKO og IKO - Forlaget.

Velkommen! 6 : invitasjon til utdeling av seksårsboka DVD. 7090007389218-+ Legg i handlevogn Mi Kyrkjebok 4 er ei variert og mangfaldig kyrkjebok som tek utgangspunkt i dei kvardagslege hendingane til fireåringen.

RELATERTE BØKER