Matematikk 1

Matematikk 1 - Kjersti Melhus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Melhus
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Matematikk 1.pdf
ISBN
9865792812068

BESKRIVELSE

I lærerveiledningen får læreren en kort innføring i undervisningsmodellen som læreverket bygger på. Det gis løsninger til hver enkelt oppgave, samt tips og ideer til hvordan man kan jobbe i klasserommet. Det gis også faglige kommentarer underveis slik læreren skal få en god forståelse av målet med oppgavene. Lærerveiledningen vil være til uvurderlig hjelp for læreren i planleggingsarbeidet.

Årets eksamensoppgaver og et løsningsforslag er lagt ut under eksamensoppgaver. Hvis du har spørsmål knyttet til det praktiske rundt Matematikk 1 ber vi om at du leser ofte stilte spørsmål før du eventuelt tar kontakt via e-post. Matematikk 1 for 8.

Kompetansemål - REA3022 - 140 timer Eksamen. Formler som skal være kjent til del 1.

RELATERTE BØKER