Livsfarlig leksikon

Livsfarlig leksikon - Jørn H. Hurum, Torstein Helleve | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn H. Hurum, Torstein Helleve
DIMENSJON
9,47 MB
FILNAVN
Livsfarlig leksikon.pdf
ISBN
7549242228790

BESKRIVELSE

Livsfarlig leksikon er en oversikt over de skumleste dyrene som har levd på jorda. Her er fortidsdyrene du absolutt ikke vil møte i virkeligheten, trygt plassert mellom to permer; både kjente beist som Tyrannosaurus rex og en mengde arter du neppe har hørt om. For eksempel tusenbeinet Arthropleura armata, som ble lengre enn en voksen mann. Eller fisken Helicoprion bessonowi, som hadde tennene på en rull og malte i stykker byttet sitt. Eller den tre meter høye terrorfuglen - navnet sier alt! Gjennom praktfulle, realistiske illustrasjoner og lett tilgjengelig tekst får du ny kunnskap ... og masse gysninger.

Jeg hadde vel ikke tenkt at det skulle ta så lang tid å få lest denne, men nå er det gjort og det var ganske så frydefullt. Dette er en flott, interessant og lærerik bok.

Her er fortidsdyrene du absolutt ikke vil møte i virkeligheten, trygt plassert mellom to permer; både kjente beist som Tyrannosaurus rex og en mengde arter du neppe har hørt om. Om boka. Førti av de farligste dyra som har levd på jorda.

RELATERTE BØKER