Livsfarlig leksikon

Livsfarlig leksikon - Jørn H. Hurum, Torstein Helleve | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn H. Hurum, Torstein Helleve
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Livsfarlig leksikon.pdf
ISBN
4126553406957

BESKRIVELSE

Livsfarlig leksikon er en oversikt over de skumleste dyrene som har levd på jorda. Her er fortidsdyrene du absolutt ikke vil møte i virkeligheten, trygt plassert mellom to permer; både kjente beist som Tyrannosaurus rex og en mengde arter du neppe har hørt om. For eksempel tusenbeinet Arthropleura armata, som ble lengre enn en voksen mann. Eller fisken Helicoprion bessonowi, som hadde tennene på en rull og malte i stykker byttet sitt. Eller den tre meter høye terrorfuglen - navnet sier alt! Gjennom praktfulle, realistiske illustrasjoner og lett tilgjengelig tekst får du ny kunnskap ... og masse gysninger.

Ben Hatke, Ser du dette? Sigrid Agnethe Hansen, Morten og Mahdi forever. Morten Fupz Aakeson, Alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) Om Livsfarlig leksikon Livsfarlig leksikon er en oversikt over de skumleste dyrene som har levd på jorda.

9788241950278 Det Norske Akademis ordbok Livsfarlig leksikon. Hvis kjemieksperimenter ikke er dramatisk nok, går det an å bli med paleontolog og øglegraver Jørn Hurum langt bakover i tid.

RELATERTE BØKER