Kunst og formkultur 2

Kunst og formkultur 2 - Kirsten Røvig Håberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Røvig Håberg
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Kunst og formkultur 2.pdf
ISBN
3196827927413

BESKRIVELSE

Å forstå omgivelsene i en historisk sammenheng Bøkene i Kunst og formkultur dekker hovedområdene Kunst og kultur fra Visuelle kunstfag og formkultur fra Design og arkitektur. Kunst og formkultur 1 beskriver modernismen på 1900-tallet og fram til i dag. Kunst og formkultur 2 viser utviklingen av våre omgivelser helt fra den gamle egyptiske kulturen og fram til og med renessansen i Europa. Gjenstander, bygninger, drakter og kunst presenteres på en ryddig og oversiktlig måte, hvor det også legges vekt på å vise den samfunnsmessige konteksten. Gjennom tidslinjer, oversiktshistorie, kart, oppgaver, sitater og nøye utvalgte bilder forsøker forfatteren å gi et helhetlig bilde av denne siden ved vår historie, både i Norge og Europa fra de eldste tider og fram til ca. 1620.

Pris: kr 465,00 Antall Legg i handlekurv . Relaterte produkter i verket.

349,-297,-Skrive for å ... Kunst og formkultur - historisk overblikk Emnekode: 890KFHI Emneansvarlig(e): Morten Henrik Lerpold Ca. antall studenter: 0 Pensumlister: Høst 2016/2017 Pensumlista er godkjent av emneansvarlig. Kunst- og Formkultur lørdag 17.

RELATERTE BØKER