Kommoden kommer

Kommoden kommer - Arnhild Lauveng | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnhild Lauveng
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Kommoden kommer.pdf
ISBN
2083105195236

BESKRIVELSE

Espen har nettopp flyttet inn i nabohuset . Jenny synes Espen er dum og vil slett ikke leke med han, men det er før de blir bedre kjent. Da skjønner Jenny at han er lei seg og forvirret fordi alt er annerledes og nytt, og fordi han må sove på samme rom som en rasende kommode. Denne boka handler om det å flytte og om at ting forandrer seg. Lærdommen er at barn bare kan ha ansvar for små ting. De store tingene er det alltid de voksne som har ansvar for.I denne fagbokserien blir vi kjent med Jenny og tøykaninen hennes, Jakob. Som barn flest har Jenny opplevelser som er vanskelige, tøffe, triste, glade, og ikke minst vanskelige å forstå. Bøkene er en god kombinasjon av eventyr, fakta og fag og egner seg til høytlesning for små barn og som verktøy til forebyggende psykisk helsevern. Mens de fantasifulle eventyrene vekker barnas interesse, hjelper faktateksten dem å til å forstå og sette ord på helt vanlige følelser. Fagtekstene gir de voksne tips til hvordan snakke med barn om tematikken i eventyrene. Hva er det viktig å tenke på i slike samtaler, og hvordan kan bøkene og tekstene brukes i hverdagen? Bøkene finnes enkeltvis og i pakke.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Kommoden kommer av Arnhild Lauveng (ISBN 9788215022048) hos Adlibris.com.

100. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no! Kommode er i Norge et møbel med noenlunde samme form og funksjon som dragkisten.

RELATERTE BØKER