Kommoden

Kommoden - Rune Belsvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Belsvik
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Kommoden.pdf
ISBN
5869650006447

BESKRIVELSE

Rune Belsviks nye roman handler om en mann som plutselig og med glede forstår at han faktisk ikke har lyst på kvinner lenger. Det innser han en dag det begynner en vakker ung kvinne på jobben, og han kan stå foran henne og til sin store overraskelse merke at han ikke begjærer henne. Jolver Nilsen er 50 år, og i fødselsdagsgave får han en antikvarisk kommode av kona. Kanskje er det den som utløser sinnet og får ham til å plumpe uti med noe han lenge har tenkt på: at han synes kroppene deres er blitt ekle, ja at han synes kona er blitt ekkel.

Temaet i teksten er kjærleik, og korleis menn og kvinner reagerer ulikt på samlivsbrot. Motivet i novella er ein konkret situasjon rundt ein grøn kommode.

] Novella ... Kommoden As - møbelforretning, stol, garderobeskap, møbelbutikker, møbel, lamper, bord, spisebord, skrivebord, madrass, spisestue, lenestol - Finn firmaer ... Hei :) Endelig er kommoden jeg laget for ei venninne ferdig og jeg synes resultatet ble så utrolig kult :D Dette prosjektet startet med at jeg fikk en perm hvor man har ark inni av venninna mi, hun ønsket seg en mini kommode som rommet endel papirer og var max 32 cm høy. Rune Belsviks nye roman handler om en mann som plutselig og med glede forstår at han faktisk ikke har lyst på kvinner lenger. Det innser han en dag det begynner en vakker ung kvinne på jobben, og han kan stå foran henne og til sin store overraskelse merke at han ikke begjærer henne.

RELATERTE BØKER