Kinastudien

Kinastudien - T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Kinastudien.pdf
ISBN
4454793782593

BESKRIVELSE

Interessen for kosthold er større enn noen gang og det diskuteres mat og helse i alle medier. Men vet vi egentlig hva vi må spise for å bedre helsen vår? Bokens tittel refererer til tidenes mest omfattende ernæringsstudie. Kinastudien viser hvordan vestlig standardkost skaper en epidemi av hjertesykdom, fedme, kreft, diabetes og mange kroniske sykdommer. Dette kostholdet er fattig på plantekost og rikt på animalsk mat. I utgangspunktet var Campbell overbevist om animalske proteiners ernæringsmessige fortreffelighet. I boken beskriver han hva som fikk han til å snu. Vitenskapen er klar. Resultatene er tydelige. Endre ditt kosthold, og reduser dramatisk risikoen for kreft, hjertesykdom, diabetes og fedme. Det koker ned til tre ting: frokost, lunsj og middag. Kinastudien ble utgitt i 2006 i USA og har solgt over 750 000 eksemplarer. Forord av Christian Daling, allmennlege og ernæringsekspert.

I utgangspunktet var Campbell ... Jag läser Kinastudien med nyfikna öppna ögon Vad jag sett hittills övertygar mig om att han har strikta djurförsök som talar för att ökat intag av proteiner inte bara är nyttigt. Hans vetenskapliga undersökningar verkar vara riktigt genomförda.

inn! "Hur hamnade vi i en sits där företagen som Boken er nå kommet i norsk utgave (Kinastudien) på Flux forlag. (affiliate) The China Study ble utgitt i 2006, men er ikke mindre aktuell av den grunn.

RELATERTE BØKER