Jegere og sankere

Jegere og sankere - Per Schreiner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Schreiner
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Jegere og sankere.pdf
ISBN
8626938509067

BESKRIVELSE

En historie om sivilisasjonens kollaps, og de som skapte seg et liv på restene av den. Victor sov den dagen verden gikk under. Det er først dagen etter at han oppdager de tomme gatene. Alle menneskene er borte. Han er overvektig og deprimert, og forlater sjelden leiligheten. Det eneste mennesket han har hatt kontakt med de siste årene er moren som to ganger i uken kommer med mat. Men også hun er borte. Det kan virke som om det bare er hundene som er igjen. Etter hvert forsvinner også strømmen og vannet. Han er nødt til å foreta seg noe. Det er en ny forunderlig verden: Alt er gratis, det finnes ingen regler. For første gang, slik føler han det, er han helt fri. Kanskje sivilisasjonens kollaps er det beste som har skjedd ham. Men en dag oppdager han at han ikke er alene. En krise setter verden på hodet. Men kanskje ikke helt slik vi ser for oss. I alle fall ikke hos Per Schreiner og Jegere og sankere, den mest visjonære, spennende og overraskende postapokalyptiske romanen du vil lese i år.

Innholdet er så gammelt at du kan bruke det som du vil. Lær mer om public domain-merker.

Magnus Sandberg (CC BY-SA) Sist oppdatert 09/22/2017 Bruk innhold. Jeger- og sankersamfunn i Norge. De første menneskene i Norge for ca 11000 år siden var jegere og sankere som blant annet jaktet sjøfugl og sel, og man tror også de fulgte reinflokker på vandring.

RELATERTE BØKER