Jeg & Kaminski

Jeg & Kaminski - Daniel Kehlmann | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Kehlmann
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
Jeg & Kaminski.pdf
ISBN
8316756937011

BESKRIVELSE

Daniel Kehlmanns gjennombruddsroman - endelig i norsk oversettelse.Sebastians Zöllners manglende suksess som journalist overgås kun av hans miserable privatliv. Men nå har den ambisiøse unge mannen fått en storfisk på kroken: Han skal skrive biografien til maleren Manuel Kaminski, som først ble oppdaget av Matisse og Picasso, og siden ble verdensberømt på grunn av sine mørke briller og et bilde med påskriften «Malt av en blind mann».Siden da har den aldrende Kaminski levd et stille liv i Alpene og gått inn i glemselen. Skal biografien bli ferdig til det ideelle lanseringstidspunktet ? når Kaminski dør ? må Zöllner skynde seg. Kaminskis ujevne produksjon har reist spørsmålet om han er et geni eller en bedrager, og Zöllner vil tvinge Kaminski til å konfrontere eget verk. Men hemmelighetene som avsløres, fører kunstneren og biografen til steder ingen av dem hadde sett for seg.Jeg og Kaminski kom ut i 2003, ga Daniel Kehlmann hans første internasjonale gjennombrudd, og gis ut på norsk for første gang samtidig med forfatterens bejublede nye roman F. Jeg og Kaminski er et briljant forvirringsspill om livsløgner, moral og kunst. Og om hva som er sant og usant i vår kjendisfikserte, mediemanipulerte tidsalder.«Skarp og vill mediesatire fra intellektuell bestselgerforfatter.» Ingunn Økland, Aftenposten

Skuespilleren fra Kristiansand har rollen som skurken Maga Khan i animasjonsfilmen «Kaptein Sabeltann og den magiske diamant». Alle vårens bøker fra Gyldendal Litteratur. Ordfører i Hanau Claus Kaminsky oppfordrer folk til å unngå spekulasjoner, og la politiet etterforske saken. - Jeg er dypt berørt.

Dette tente en gnist i ham: «Of course! I år har Kaminski lekt superhelt i både "Zuperhelt 1" og "Zuperhelt 2". Men nå er det spenning og engelsk krim som gjelder.

RELATERTE BØKER