Jeg burde ha sperret deg inne

Jeg burde ha sperret deg inne - Hilde Lindset | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Lindset
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Jeg burde ha sperret deg inne.pdf
ISBN
2186476360405

BESKRIVELSE

En far konfronterer sønnen med overgrepsbeskyldninger, en musikklærer kjører en omvei med sin altfor unge elev, og en helt alminnelig dverg utøver en merkelig makt over et reisende par. Hilde Lindset skriver konsentrerte noveller om det tilsynelatende hverdagslige, men som hele tiden presses mot det underforståtte og metaforiske.

Adamseplet stikker ut som en byll på den magre halsen. Så stygg han er, tenker Olav.

Når bildet man har av seg selv og andre forskyves, kan utfallet bli skjebnesvangert. Jeg burde ha sperret deg inne er en samling konsentrerte noveller hvor det nære og familiære brått blir rykket ut av balanse. Når bildet man har av seg selv og andre forskyves, kan utfallet bli skjebnesvangert.

RELATERTE BØKER