Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag

Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag - Viggo Andreassen, Ivar Bredesen, Joachim Thøgersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Andreassen, Ivar Bredesen, Joachim Thøgersen
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag.pdf
ISBN
6205229967581

BESKRIVELSE

Innføring i mikroøkonomi for økonomisk administrative studier. Kapittelinndelingen i oppgaveboka følger inndelingen læreboka og bruker samme notasjon i formlene. Dette gjør det lettere for studenten å arbeide med pensumet i mikroøkonomi.Øvingsoppgavene er en blanding av teori- og regneoppgaver som er egnet til å teste studentenes grep om både de teoretiske aspektene av faget og den avgjørende regningen. Løsningsforslagene byr på en grundig gjennomgang av alle oppgaver og særlig regneoppgavene. Det er også lagt vekt på å bruke figurer i både oppgavetekstene og løsningsforslagene.I Innføring i mikroøkonomi ? øvingsoppgaver med løsningsforslag har man, på samme måten som i læreboka, lagt vekt på å dekke kjernepensumet som inngår i de fleste innføringsemnene i mikroøkonomi, selv om også alle andre kapitler i innføringsboka er godt dekket med øvingsoppgaver. Det er dermed også mulig å bruke oppgaveboka som en frittstående oppgavebok til et hvilket som helst innføringsemne i mikroøkonomi, uavhengig av hvilken lærebok som benyttes. ]]>

Denne oppgaveboka med løsningsforslag er et nyttig hjelpemiddel for studenter som skal tilegne seg teorien i læreboka Innføring i mikroøkonomi for økonomisk.. Kjøp bøker av Joachim Thøgersen. Joachim Thøgersen er førsteamanuensis i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Øvingsoppgaver med løsningsforslag. Cappelen Damm Akademiske.

RELATERTE BØKER