Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag

Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag - Viggo Andreassen, Ivar Bredesen, Joachim Thøgersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Andreassen, Ivar Bredesen, Joachim Thøgersen
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Innføring i mikroøkonomi; øvingsoppgaver med løsningsforslag.pdf
ISBN
5866404530452

BESKRIVELSE

Innføring i mikroøkonomi for økonomisk administrative studier. Kapittelinndelingen i oppgaveboka følger inndelingen læreboka og bruker samme notasjon i formlene. Dette gjør det lettere for studenten å arbeide med pensumet i mikroøkonomi.Øvingsoppgavene er en blanding av teori- og regneoppgaver som er egnet til å teste studentenes grep om både de teoretiske aspektene av faget og den avgjørende regningen. Løsningsforslagene byr på en grundig gjennomgang av alle oppgaver og særlig regneoppgavene. Det er også lagt vekt på å bruke figurer i både oppgavetekstene og løsningsforslagene.I Innføring i mikroøkonomi ? øvingsoppgaver med løsningsforslag har man, på samme måten som i læreboka, lagt vekt på å dekke kjernepensumet som inngår i de fleste innføringsemnene i mikroøkonomi, selv om også alle andre kapitler i innføringsboka er godt dekket med øvingsoppgaver. Det er dermed også mulig å bruke oppgaveboka som en frittstående oppgavebok til et hvilket som helst innføringsemne i mikroøkonomi, uavhengig av hvilken lærebok som benyttes. ]]>

(2016) Innføring i mikroøkonomi - Øvingsoppgaver med løsningsforslag (2. utg.).

Han har også Master of Arts i samfunnsøkonomi fra University of Reading i England og Master of Business Administration og Master of Science (Finance) fra Heriot-Watt University i Edinburgh, Skottland. Vår pris 459,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

RELATERTE BØKER