Historier fra et landsbyliv

Historier fra et landsbyliv - Amos Oz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amos Oz
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Historier fra et landsbyliv.pdf
ISBN
4561963699210

BESKRIVELSE

Amos Oz har skapt sin israelske landsby, Tel Ilan, og retter sitt skarpe, men samtidig empatiske blikk på menneskets tvil, besettelse, ensomhet og smerte. Et større bilde trer frem gjennom syv atskilte historier som på forunderlig vis henger sammen, etter hvert som de samme menneskene rusler inn og ut av dem. Og når Oz introduserer oss for sine karakterer . med sine hemmeligheter, usikkerheter, lengsler og påståeligheter . gjør han det med varsom presisjon. Han trenger bare et par pennestrøk, og vi finner klangbunn i oss selv. Mens den åttende fortellingen tar oss med til en annen tid og til et sted langt, langt borte . som kanskje ikke er så fremmed likevel. «Denne forfatteren skriver som en trollmann. Ting blir levende, det mumler fra vegger og tak. Det er altså ikke bare mennesker som Oz blåser liv i. Dette er stor skrivekunst!» Astrid Eliard, Le Figaro litteraire. «Dette er en forunderlig og gåtefull bok. Men bortsett fra mesterverket fra denne forfatterens penn: En fortelling om kjærlighet og mørke, mener jeg at Historier fra en landsby er blant hans aller beste prestasjoner.» Carole Angier, Literary Review.

Tidsskriftet fokuserer også på faglig utvikling gjennom artikler fra ... LandsByLiv er et viktig organ for å synliggjøre den impulsen som virksomhetene arbeider etter og det som skjer i hjemmene, landsbyene og på de helsepedagogiske skolene, samt internasjonalt. Landsbyliv var initiert av Landsbystiftelsen og startet opp våren 2004.

De fant et hus til salgs i ... Landsbyliv. Forestillingen bygger på to historier som begge har noe å fortelle oss - enten vi er barn eller voksne.

RELATERTE BØKER